Vprašanja in odgovori  – Joga Vita

 Kako je s plačilom?

Po tem, ko se vpišete na vadbo, vam bomo na vaš e-mail naslov poslali predračun. Poravnate ga lahko z nakazilom na naš TRR ali v gotovini pred pričetkom vadbe.

 Ali potrebujem za vadbo svojo podlogo?

Podloge in vse ostale pripomočke za vadbo joge imamo na razpolago le v mariborskem studiju. Svojo podlogo prinesite po želji.

Za ostale lokacije pa velja, da prinesete na vadbo lastno podlogo. Za ostale pripomočke poskrbimo mi.

 Kako se naj za vadbo oblečem?

Udobno in večplastno. Za tisti bolj aktivni del vadbe priporočamo kratke rokave, pri sproščanju pa si nadenemo še vrhnje oblačilo z dolgimi rokavi. Vadimo bosi ali v nogavicah.

 Ali lahko pred joga studijem parkiram?

Ker je naš joga studio v Mariboru v samem mestnem jedru, nimamo svojih parkirnih mest. Se pa najdejo v bližini.

Na ostalih lokacijah so na voljo parkirna mesta.

 

 Kaj se zgodi, ko ne morem na vadbo v svojem izbranem terminu?

V tem primeru se lahko obisk nadoknadi v kateremkoli drugem terminu v istem tednu, ki je objavljen na urniku. Od “svoje” vadbe se v našem programu odjaviš, ter se prijaviš na drugo. Imamo pa tudi možnost, da se vadbe udeležiš preko ZOOM-a.

 Ali se neizkoriščeni obiski lahko prenašajo v naslednji mesec oz. semester?

Obiski vadb joge se lahko izkoristijo le v obdobju vplačane vadnine. To je lahko v okviru 4 tednov, 12 tednov ali semestra. Neizkoriščene vadbe se ne prenašajo v naslednje vadbeno obdobje.

 Koliko udeležencev je v skupini?

Skupina sprejme največ 14 udeležencev, vendar je v povprečju 8 – 10 ljudi na vadbi. Odvisno tudi od obdobja v letu.

 Ali je na voljo prostor, kjer se lahko preoblečem?

Preoblečete se lahko v garderobi. V kolikor želite nekaj več zasebnosti pa tudi v toaletnih prostorih, ki so nekoliko večji.

V garderobi se pustijo tudi torbe, medtem ko ste na vadbi. Garderoba se zaklepa.

 

“Narediš po svojih močeh in postopoma napreduješ. Vzemi si čas. Ne tekmuj. Ne z drugimi. Ne s seboj. Sledi svojemu tempu. Ni začetka in ni konca. Zmeraj smo le tukaj in zdaj.“

Katja

Iva Drvarič
Iva Drvarič
16/10/2023
V oktobru sem se udeležila jesenskega Joga Vita oddiha v tradicionalni podalpski vasici Dovje pri Mojstrani. Skupaj smo preživele en res čudovit vikend, na krasni lokaciji, jogirale, hodile na pohode, pomagale pri pripravi tradicionalnih "dovških krapov" in uživale v odlični hrani, ki sta nam jo pripravljala najbolj srčna gostitelja. Rezultat: novo znanje, nova poznanstva, metalna spočitost, predihana pljuča in tista prijetna "fizična utrujenost", po kateri veš da si naredil nekaj dobrega zase. Hvala Katji in Špeli (in vsem ostalim udeleženkam) za res prijetno doživetje, ki ga priporočam in privoščim vsakemu❤️
Tiana Golob
Tiana Golob
29/08/2023
Vadbe joge sem prejšnji semester obiskovala v Gornji Radgoni in sem bila zelo zadovoljna. Po koncu vsake vadbe sem se že veselila naslednje. Špelina energija in potek njenih vadb mi zelo ustrezata. Z vadb sem vedno šla bolj umirjena in motivirana, zato že nestrpno pričakujem pričetek novega semestra.
Alpsko društvo Stratus
Alpsko društvo Stratus
15/08/2023
Preživeli smo čudovit teden na našem tradicionalnem "Poletnem TABORu Hvar 2023". Vsak dan nas je s prijetnimi VADBAMI JOGE razveseljevala Katja iz Joga Vita studia in nam polepšala dneve v prijetnem okolju. ISKRENA HVALA za ves trud in strokovno vadbo joge! Držimo pesti in palce gor, da se vidimo tudi 22.07.-04.08.2024 na Hvaru z Joga Vito! Prisrčen gorniški pozdrav, ekipa za Alpsko društvo Stratus
Ajda Cerar
Ajda Cerar
05/04/2023
Zelo prijeten in sproščujoč prostor, kjer se vedno dobro počutiš ko prideš na jogo. K temu pa seveda pripomorejo tudi super izvajalke vadb.