Prvič pri nas v Joga Vita?

Ni pomembno ali ste popolni začetnik oziroma izkušeni jogist – vadbe so zasnovane tako, da se izvajanje jogijskih položajev prilagaja stopnji posameznika.

Informacije za vse nove člane zbrane na enem mestu.

Na vadbo pridite 10 minut pred pričetkom. Seznanili se boste z vašo učiteljico ter prostorom. S seboj prinesite flaško z vodo in podlogo za vadbo. Bodite oblečeni večplastno, v oblačila ki vas ne vežejo in so udobna. Vadimo bosi ali v nogavicah. V kolikor nimate svoje podloge, si jo lahko izposodite pri nas.

Kako se lahko prijavim?

Predlagamo, da si ustvariš tudi svoj uporabniški račun, preko katerega se lahko prijavljaš  na željene vadbe ter imaš pregled nad plačili in porabljenimi obiski.

Če imaš dodatna vprašanja nam jih lahko pošlješ preko spodnjega obrazca in z veseljem ti odgovorimo.

Odgovor na tole vprašanje bom napisala, ko bom videla kako delujejo prijave, ko bodo na novo vzpostavljene.

Vaš prihod

Bodite točni. Ne delajte si stresa s prihodom zadnji trenutek. Vzemite si dovolj časa, da se v miru namestite. Seveda pa se bomo v vsakem primeru potrudili, da bomo za vas, ko pridete, naredili prostor. 

Svoje stvari si odložite v garderobi. Čevlje pustimo v preprostoru. V joga dvorano vstopamo sezuti. Dragocenejše predmete ter denarnice imejte pri sebi.

 

Vemo, da želite lepo dišati, pa vendar …

Okus za vonjave je zelo oseben in lahko tudi alergen za nekoga drugega. Prosimo upoštevajte, da nas je v prostoru več. Zelo bomo hvaležni, če za vadbo ne boste uporabili močnega parfuma.

 

O mobilnem telefonu

Prosimo, da nastavite vaše telefone, ure, vso vašo tehnologijo na tiho ali na letalski način (ne na vibriranje, je moteče).

Večina od nas ima naporno,  prezaposleno življenje. V tem prostoru pa se vsi skupaj osredotočimo, umirimo, izvajamo jogijske položaje in sproščeno dihamo. Nihče ne želi slišati zvonjenja ali vibriranja, ki prihaja iz torb.

 

Pripomočki …

uporabljajte jih. So del vadbe joge in nam pomagajo pri pravilnih poravnah. Včasih nam pomagajo, da lahko gremo globlje v položaj,  drugič pa, da nam je položaj super udoben!

Učiteljica vam bo povedala katere pripomočke boste potrebovali na vadbi in zmeraj ste dobrodošli, da vzamete to kar bo vašo vadbo podpiralo.

Prosimo, da po vadbi pripomočke skrbno vrnete na svoje mesto.

 

Povejte nam

Asistiranje z dotikanjem vašega telesa: je del naših vadb, ki je lahko v veliko pomoč. Seveda pa spoštujemo vaše želje in v kolikor ne želite, da se vas dotikamo nam to povejte na začetku vadbe. Obljubimo, da nihče ne bo užaljen.

Pogovori med vami in učiteljico joge: so pomemben del naših vadb in delovanja. Če se dogaja karkoli takšnega z vašim telesom ali srcem, kar bi morala učiteljica vedeti, nam prosim povejte pred začetkom vadbe. Lahko nam tudi napišete. Včasih je tako lažje.

Če se zgodi, da boste morali zapustiti vadbo pred koncem: nas obvestite v naprej, da nismo zaskrbljeni kaj se dogaja.

Komunikacija med vami in učiteljico joge je poglavitnega pomena. Le tako lahko zagotavljamo najboljše rezultate za vsakega posameznika posebej.
Iva Drvarič
Iva Drvarič
16/10/2023
V oktobru sem se udeležila jesenskega Joga Vita oddiha v tradicionalni podalpski vasici Dovje pri Mojstrani. Skupaj smo preživele en res čudovit vikend, na krasni lokaciji, jogirale, hodile na pohode, pomagale pri pripravi tradicionalnih "dovških krapov" in uživale v odlični hrani, ki sta nam jo pripravljala najbolj srčna gostitelja. Rezultat: novo znanje, nova poznanstva, metalna spočitost, predihana pljuča in tista prijetna "fizična utrujenost", po kateri veš da si naredil nekaj dobrega zase. Hvala Katji in Špeli (in vsem ostalim udeleženkam) za res prijetno doživetje, ki ga priporočam in privoščim vsakemu❤️
Tiana Golob
Tiana Golob
29/08/2023
Vadbe joge sem prejšnji semester obiskovala v Gornji Radgoni in sem bila zelo zadovoljna. Po koncu vsake vadbe sem se že veselila naslednje. Špelina energija in potek njenih vadb mi zelo ustrezata. Z vadb sem vedno šla bolj umirjena in motivirana, zato že nestrpno pričakujem pričetek novega semestra.
Alpsko društvo Stratus
Alpsko društvo Stratus
15/08/2023
Preživeli smo čudovit teden na našem tradicionalnem "Poletnem TABORu Hvar 2023". Vsak dan nas je s prijetnimi VADBAMI JOGE razveseljevala Katja iz Joga Vita studia in nam polepšala dneve v prijetnem okolju. ISKRENA HVALA za ves trud in strokovno vadbo joge! Držimo pesti in palce gor, da se vidimo tudi 22.07.-04.08.2024 na Hvaru z Joga Vito! Prisrčen gorniški pozdrav, ekipa za Alpsko društvo Stratus
Ajda Cerar
Ajda Cerar
05/04/2023
Zelo prijeten in sproščujoč prostor, kjer se vedno dobro počutiš ko prideš na jogo. K temu pa seveda pripomorejo tudi super izvajalke vadb.