Online joga za vsakogar!

Pridruži se čudoviti “online” skupnosti jogistov in stopi na pot joge v udobju svojega doma.

Vsi video posnetki & joga ure so odlične kvalitete, kar pripomore k temu, da ostaneš v ritmu in svojo vadbo izboljšuješ. Vadbe so primerne za vsakogar ter so tematsko oblikovane.

Online joga je oblikovana za vsakogar, ki želi jogo vpeljati v svoje življenje.

Online joga omogoča izvajanje joge doma in je namenjena prav vsakomur, ki si želi izboljšati svoje fizično in psihično počutje.
Online joga je moderna oblika izvajanja joge pri kateri uporabljamo različne pripomočke kot so bloki, trakovi, deke, ipd.

Morda si super zaposlena mamica in potrebuješ svoj čas, da najdeš svoj mir, ter se napolniš z energijo.

Morda si obremenjen/a v poslovnem svetu, svoji službi in želiš razgibati telo ter poskrbeti za vitalnost in sproščanje.

Morda želiš nekoliko spremeniti svoj življenjski stil. Zaživeti v harmoniji. Sprejeti sebe. Se lažje spoprijeti s stresom vsakdanjika. Izberi si svojo vadbo! Tisto, ki jo potrebuješ danes.

Za lažje in pravilnejše izvajanje joga položajev uporabljamo pripomočke, kot so bloki, trakovi, deke … V kolikor si jih želiš nabaviti, nam piši in ti bomo pomagali ter svetovali pri nabavi.

Cena mesečnega dostopa je 30 eur. Po poslani prijavi prejmeš na e-naslov predračun s podatki za nakazilo.

Iva Drvarič
Iva Drvarič
16/10/2023
V oktobru sem se udeležila jesenskega Joga Vita oddiha v tradicionalni podalpski vasici Dovje pri Mojstrani. Skupaj smo preživele en res čudovit vikend, na krasni lokaciji, jogirale, hodile na pohode, pomagale pri pripravi tradicionalnih "dovških krapov" in uživale v odlični hrani, ki sta nam jo pripravljala najbolj srčna gostitelja. Rezultat: novo znanje, nova poznanstva, metalna spočitost, predihana pljuča in tista prijetna "fizična utrujenost", po kateri veš da si naredil nekaj dobrega zase. Hvala Katji in Špeli (in vsem ostalim udeleženkam) za res prijetno doživetje, ki ga priporočam in privoščim vsakemu❤️
Tiana Golob
Tiana Golob
29/08/2023
Vadbe joge sem prejšnji semester obiskovala v Gornji Radgoni in sem bila zelo zadovoljna. Po koncu vsake vadbe sem se že veselila naslednje. Špelina energija in potek njenih vadb mi zelo ustrezata. Z vadb sem vedno šla bolj umirjena in motivirana, zato že nestrpno pričakujem pričetek novega semestra.
Alpsko društvo Stratus
Alpsko društvo Stratus
15/08/2023
Preživeli smo čudovit teden na našem tradicionalnem "Poletnem TABORu Hvar 2023". Vsak dan nas je s prijetnimi VADBAMI JOGE razveseljevala Katja iz Joga Vita studia in nam polepšala dneve v prijetnem okolju. ISKRENA HVALA za ves trud in strokovno vadbo joge! Držimo pesti in palce gor, da se vidimo tudi 22.07.-04.08.2024 na Hvaru z Joga Vito! Prisrčen gorniški pozdrav, ekipa za Alpsko društvo Stratus
Ajda Cerar
Ajda Cerar
05/04/2023
Zelo prijeten in sproščujoč prostor, kjer se vedno dobro počutiš ko prideš na jogo. K temu pa seveda pripomorejo tudi super izvajalke vadb.