JOGA RADLJE OB DRAVI

Jun 7, 2024

DELI NOVICO

Lokacija: Prostori Razgibaj se, center Hmelina, nad Mercatorjem, Koroška cesta 61a.

Termin joga vadbe: vsak torek 18:00 – 19:15

Med prazniki in v času šolskih počitnic vadbe odpadejo.

Parkirišče: večje parkirišče je na voljo pred poslopjem.


Garderobe: garderobe so na voljo. V garderobi se pusti obutev ter odložijo vrhnja oblačila. Torbe  prinesemo v prostor kjer poteka vadba.

Pripomočki za vadbo: na vadbo joge se prinese lastna podloga za vadbo. Priporočamo tudi deko/ koco, ki se uporablja za večje udobje pri končnem sproščanju (savasana) ter kot se zložena uporablja kot koristen pripomoček pri izvajanju določenih jogijskih položajev (asan).

Vadbo joge izvajamo bosi ali v nogavicah.

Joga Radlje ob Dravi v naši družbi poteka že od leta 2013. Naš prvi vadbeni prostor je bila baletna dvorana, ki nam jo je prijazno nudila Glasbena šola Radlje ob Dravi. Zaradi potrebe po večjem prostoru smo se nekaj let kasneje preselili v plesno dvorano ŠKTM Radlje ob Dravi.

Joga Radlje ob Dravi – informacije o vadbi joge
Joga Radlje ob Dravi – Dodatne informacije o vadbenem prostoru

Zadnja leta pa je naš prostor center Razgibaj se. Tukaj smo se našli. Tjaša Havnik nam zmeraj s prijaznostjo nudi čist in prijeten prostor v najem.

Skupina v Radljah šteje v povprečju 16 udeleženk. Seveda pa so na vadbo joge vabljeni tudi moški. Kadarkoli se nam lahko pridruži nova članica ali član. Ne skrbite, vadbe so vodene tako, da jim lahko sledijo tako začetniki kot tudi izkušeni jogisti.

Joga Radlje ob Dravi nudi čudovito izkušnjo.

Prijava na joga vadbo v Joga Vita

»Joga nam omogoča, da ponovno odkrijemo občutek celovitosti v življenju. Ter da se več ne počutimo, kot da nenehno poskušamo skupaj sestavljati razbite kose.«

B.K.S. Iyengar,  Light on Life

DELI NOVICO